Hennepzaadolie is heel gezond om te eten, maar daarnaast is het ook gezond voor gebruik op de huid! Het zal misschien niet zo snel bij u opkomen om de olie die u in de keuken gebruikt op uw huid te smeren, maar hennepzaadolie is zeer gezond doordat het alle 20 aminozuren bevat. In tegenstelling tot de meeste andere zaden en noten die slechts enkele essentiële vetzuren bevatten.

Omega 3 en omega 6

De vetzuren Omega 3 en 6 in hennepzaadolie werken ontstekingsremmend voor de huid. Wanneer de olie dus op de huid wordt aangebracht kan dit huidproblemen verminderen. Het kan er daarnaast voor zorgen dat uw huid er gezonder en stralender uit gaat zien.

Hennepzaadolie van e-Oil

Het is aan te raden hennepzaadolie te kopen bij een betrouwbare aanbieder, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen chemicaliën in zitten. Bij biologische hennepolie kunt u er vanuit gaan dat deze vrij is van chemicaliën. E-Oil verkoopt enkel biologische hennepzaadolie van de hoogste kwaliteit. Bij e-Oil is de hennepzaadolie naast biologisch, ook ongeraffineerd en koudgeperst, voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Hennepzaadolie en acne

Wanneer uw huid gevoelig is en als u last heeft van acne, lijkt het misschien niet logisch er olie op te doen omdat dat de poriën nog meer lijkt te verstoppen? Maar hennepzaadolie is niet-comedogeen. Dit betekent dat het de poriën niet verstopt. De essentiële vetzuren zorgen juist voor een behandeling van de ontstoken huid en de plaatselijke roodheid. Probeer uw huid bij een acne-aanval eens te behandelen met hennepzaadolie in plaats van met acne-producten boordevol agressieve chemicaliën.

Hoe gebruik je hennepzaadolie als huidproduct?

Dit is heel eenvoudig. Maak eerst uw huid schoon met een washandje en wat water (niet met allerlei chemische middeltjes). Masseer vervolgens een kleine hoeveelheid hennepzaadolie met de handen op de gezichtshuid. U kunt gelijk voelen dat de huid heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelt! Wanneer u de hennepzaadolie dagelijks als moisterizer gebruikt, zult u het resultaat vanzelf ervaren.

Hennepzaadolie voor het hele lichaam

Naast dat de hennepzaadolie goed is voor de huid, past het ook heel goed bij een gezond dieet. Kijk zeker eens naar de verschillende mogelijkheden voor gebruik van hennepzaadolie in de keuken. E-Oil plaats regelmatig nieuwe recepten met hennepzaadolie. Zo gebruikt u uw fles olie voor meerdere doeleinden, voor zowel uw innerlijk, als uw uiterlijk!

Hennepzaadolie kopen

E-Oil verkoopt biologische hennepzaadolie van zeer hoge kwaliteit. Er zijn zowel flesjes te koop van 250 ml, als van 500 ml. Ervaar ook de voordelen van hennepzaadolie voor uw lichaam.